Marianne Veenstra uit Coevorden komt met een nieuwe single ‘Geef het even wat tied’.

Marianne Veenstra uit Coevorden komt met een nieuwe single ‘Geef het even wat tied’.De 36-jarige vrachtwagenchauffeuse die begin van het jaar nog te zien was in het televisieprogramma ‘Meiden die rijden scoorde wederom hoog met haar inzending tijdens het Drèents Liedtiesfestival, dat op 18 mei 2023 plaatsvond.

Met het prachtige nummer ‘Geef het even wat tied’ kon ze rekenen op de hoogste waardering van de Drentse jury en eindigde ze met een 3e plaats in het algehele klassement.

‘Geef het even wat tied’ is een krachtige rockballad waarin ze haar persoonlijke strijd van de afgelopen maanden in muziek heeft weten te vatten. De waardering die zij ontving kon dan ook niet iets anders leiden dan dat deze single opgenomen en uitgebracht zou worden. ‘Geef het even wat tied’ is een absoluut Drents pareltje dat je raakt.

Drèents Liedtiesfestival

Het Drèents Liedtiesfestival wordt organiseerd deur de Stichting REUR. Dit songfestival zörgt der veur dat der een brieder anbod komp van neie Drèentstaolige kwaliteitsmeziek.

Stichting REUR mak zuch stark veur de Drèentstaolige meziekcultuur in de bredte en brengt daormet de ansluting tot staand van het Nedersaksisch en Drèents bij aandere (inter-)nationale minderheidstaolen.

Reagearje

Dyn e-mailadres wurdt net publisearre. Ferplichte fjilden binne markearre mei *